Panasonics privatlivspolitik


Panasonic behandler dit privatliv og dine personoplysninger med den yderste respekt. Vi overholder EU's generelle forordning om databeskyttelse (GDPR).
Hensigten med denne privatlivspolitik er at fortælle dig, hvordan vi bruger de oplysninger, vi indsamler om dig ("personoplysninger", som det forklares herunder). Vi har prøvet at forklare, hvad vi foretager os, med detaljer nok til at give dig den information, du har brug for, på en overskuelig måde. Du kan følge et link, hvis du gerne vil vide mere. Hvis du stadig ikke kan finde den information, du har brug for, kan du e-maile os på info.se@panasonicproclub.com.
Privatlivspolitikken gælder for apparater, produkter, hjemmesider eller applikationer, der henviser eller linker til denne privatlivspolitik (under et betegnet vores "tjenester"), uanset om du tilgår vores tjenester med en computer, en mobiltelefon, en tablet, et tv eller en anden enhed.
Klik på linkene herunder for at få mere information om, hvordan vi behandler privatlivets fred:
1. Hvem er vi?

2. Hvad er personoplysninger?

3. Hvilke personoplysninger indsamler Panasonic om dig?
A. Personoplysninger, du giver os direkte
B. Oplysninger om din brug af vores tjenester
C. Personoplysninger fra tredjepartskilder
D. Andre måder, vi kan indsamle dine personoplysninger på

4. Hvordan bruger vi dine oplysninger?

5. Hvem giver vi disse oplysninger til?

6. Hvad gør vi for at holde dine personoplysninger fortrolige?

7. Adgang til dine personoplysninger og andre rettigheder, du har

8. Opbevaring af oplysninger – hvor længe vi opbevarer/beholder dine personoplysninger

9. Tredjepartslinks og -produkter i vores tjenester

10. Cookies

11. Dine valgmuligheder (fx markedsføringsrelaterede e-mails)

12. Børns personoplysninger

13. Ændringer til denne privatlivspolitik

14. Kontakt os/yderligere oplysninger

1. Hvem er vi?

I. Vi er Panasonic Nordic, Sundbybergsvägen 1, 171 73 Solna, Sverige, SE516407317201, https://www.aircon.panasonic.eu/SE_sv/ (“Panasonic”, "vi", "os" eller "vores").

II. Vi er en del af Panasonic Corporation, som har hjemsted i Kadoma, Osaka Prefecture, Japan.

III. Vi har en række partnerselskaber, som kan findes på http://www.panasonic.com/global/corporate/profile/group-companies.html#renketsu.

2. Hvad er personoplysninger?

For så vidt angår denne privatlivspolitik, består "personoplysninger" af alle oplysninger, som vedrører dig, og/eller oplysninger, der kan identificere dig direkte eller indirekte. Oplysninger, der identificerer dig, kan for eksempel bestå af dit navn, din adresse, dit telefonnummer, fotos, betalingsoplysninger, et bestemt Panasonic-produkt-/enhedsidentifikationsnummer, lokalitetsdata, en onlineidentifikator (fx cookieidentifikatorer og din IP-adresse) eller en eller flere faktorer, der specielt vedrører din fysiske, fysiologiske, genetiske, mentale, økonomiske, kulturelle eller sociale identitet. Når vi kombinerer andre oplysninger (dvs. oplysninger, der ikke i sig selv identificerer dig) med personoplysninger, behandler vi de kombinerede oplysninger som personoplysninger.

3. Hvilke personoplysninger indsamler Panasonic om dig?

A. Personoplysninger, du giver os direkte
Visse tjenester, vi tilbyder, giver dig mulighed for at give os personoplysninger direkte.
Når du opretter en Panasonic-konto eller -profil
Når du opretter en konto eller profil på en Panasonic-hjemmeside eller -applikation (såsom når du registrerer et produkt til garantiforlængelse eller registrerer dig som Panasonic Partner), beder vi dig om at give os visse personoplysninger, herunder dit navn og din e-mailadresse. Enhver Panasonic-konto, du opretter, er beskyttet af en adgangskode, og vi bruger dit navn til at hjælpe med at bekræfte din konto, når du kontakter vores kundesupportpersonale eller kontakter os med et andet formål.
Når du kommunikerer med Panasonic
Når du kontakter os med en salgsforespørgsel eller kommunikerer med vores kundesupportpersonale via e-mail eller telefon eller personligt, kan vi indsamle personoplysninger, såsom dit navn, din postadresse, dit telefonnummer, din e-mailadresse og kontaktpræferencer, og vi kan også indsamle oplysninger om de Panasonic-produkter eller -enheder, du ejer, såsom deres serienumre og købsdatoer. Vi kan også oprette logger/rapporter, der er nyttige ved diagnosticering af problemer relateret til produkters eller applikationers ydeevne, og indsamler oplysninger relateret til problemet. Vi bruger disse oplysninger til at yde kunde- og produktsupport til dig. Vi kan tilgå din relevante Panasonic-profil/-konto for at yde dig den nødvendige assistance eller support, du har brug for eller har bedt om. Vi kan optage og gennemgå dine samtaler med vores kundesupportpersonale (fx når du ringer til os) med henblik på uddannelse og behandling af klager og for at gennemgå eventuelle oplysninger, du har givet os som svar på en frivillig kundeundersøgelse. Vi optager og/eller gennemgår kun dine samtaler med os, når gældende lovgivning tillader det, og vi fortæller dig altid, når vi gør det.
B. Oplysninger om din brug af vores tjenester
Vi kan indsamle oplysninger om din brug af vores tjenester gennem software på din Panasonic-enhed/dit Panasonic-produkt og på anden måde eller din brug af vores onlineapplikationer. For eksempel kan vi indsamle:
I. Enheds-/produktoplysninger – såsom din hardwaremodel, dit enheds-/produkt-IMEI-nummer, MAC-adressen på enhedens grænseflade til det trådløse netværk, enhedens mobilnummer, mobilnetværksinformation, dit mobile operativsystem, hvilken slags mobilbrowser du bruger, tidszoneindstillinger, andre unikke enhedsidentifikatorer, IP-adresse, operativsystemoplysninger og indstillingerne på den enhed, du bruger til at tilgå tjenesterne.

II. Logoplysninger – såsom tidspunktet for og varigheden af din brug af tjenesten, søgeord, du indtaster gennem tjenesterne, og alle oplysninger lagret i cookies, som vi har sat på dit produkt/din enhed eller vores applikation.

III. Placeringsoplysninger – såsom dit produkts eller din enheds GPS-signal eller information om wi-fi-adgangspunkter i nærheden og mobilmaster, som kan overføres til os, når du bruger bestemte tjenester. Nogle af vores placeringsaktiverede tjenester skal bruge dine personoplysninger for at kunne virke. Hvis du ønsker at bruge den bestemte funktion, bliver du bedt om at give samtykke til, at dine oplysninger bruges til dette formål. Du kan tilbagetrække dit samtykke når som helst ved at ændre indstillingerne i din enhed/dit produkt.

C. Personoplysninger fra tredjepartskilder
Vi kan modtage personoplysninger fra tredjeparter (dvs. andre virksomheder). For at få yderligere information om dette bedes du se den følgende yderligere information:
Oplysninger fra offentligt tilgængelige kilder
Vi kan modtage personoplysninger om dig fra offentligt tilgængelige kilder, hvis gældende lovgivning tillader dette, og vi kan kombinere disse oplysninger med andre oplysninger, vi modtager fra eller om dig.
Vi kan også modtage oplysninger om dig fra hjemmesider med sociale netværk, når du vælger at logge ind på disse hjemmesider.
D. Andre måder, vi kan indsamle dine personoplysninger på
Vi kan indsamle personoplysninger om dig på andre måder. For at få yderligere information om dette bedes du se den følgende yderligere information:
Fora
Nogle Panasonic-hjemmesider og -applikationer har fora, opslagstavler, chatfunktioner, blogs og lignende funktioner ("community-opslag"), hvor du kan skrive opslag, beskeder og andre materialer. Når du afgiver personoplysninger gennem disse tjenester, opfordrer vi dig til at være meget forsigtig, da disse oplysninger kan blive gjort tilgængelige for gæster på vores hjemmesider samt offentligheden.
For at deltage i community-opslag er vi som led i registreringsprocessen forpligtede til at indsamle visse personoplysninger, som inkluderer dit navn, dit brugernavn, din adgangskode, din e-mailadresse, din fødselsdato og dine kontaktoplysninger (fx e-mailadresse og telefonnummer).
Kampagner, spil, lodtrækninger og konkurrencer
Hvis du deltager i kampagner, konkurrencer, onlinespil, lodtrækninger eller lignende kampagner ("aktiviteter"), kan vi bruge de personoplysninger, du giver os, til at administrere disse aktiviteter. For at administrere disse aktiviteter kan vi kræve, at du giver os visse personoplysninger, som kan inkludere dit navn, dit brugernavn, din adgangskode, din e-mailadresse, din fødselsdato og dine kontaktoplysninger (fx e-mailadresse og telefonnummer).
I det omfang vilkårene og betingelserne for den slags kampagne angående behandling af dine personoplysninger strider mod denne privatlivspolitik, har vilkårene og betingelserne for kampagnen forrang, og vi råder dig til at gennemgå alle vilkår, der gælder specifikt for en aktivitet, omhyggeligt.
Abonnementer og nyhedsbreve
Når du tilmelder dig vores kampagnemeddelelser og nyhedsbreve, kan vi indsamle personoplysninger fra dig, for at vi kan yde dig denne tjeneste. De nødvendige personoplysninger inkluderer din e-mailadresse og dit postnummer. Vi yder kun disse abonnementstjenester til dig i overensstemmelse med gældende lovgivning, og når du udtrykkeligt har bedt os om det.
Når du uploader personoplysninger til en Panasonic-hjemmeside eller -onlineapplikation
Tillige med ovenstående kan vi indsamle andre personoplysninger, som du giver os ved at uploade indhold (fx certificering og fotos) til vores hjemmesider eller onlineapplikationer. Følgende personoplysninger kan i så fald indsamles med henblik på at offentliggøre indholdet på vores hjemmesider eller i vores onlineapplikationer: dit navn, din e-mailadresse og alle personoplysninger i det indhold, du vælger at uploade. Når vi indsamler den slags indhold, gør vi det kun i overensstemmelse med gældende lovgivning.
Hjemmeside- og kampagnereaktionsaktivitet
Hvis du har aktiveret vores sporingscookies, sporer vores markedsføringsautomatiseringssystemer dine hjemmeside- og kampagnereaktionsaktiviteter (såsom fagmesser, du har deltaget i, eller nyhedsbreve, du har klikket på). Vi gør dette for at forstå vores kunder bedre og tilpasse markedsføringskommunikation, så den er relevant.
Panasonic erhvervspartnerportal
For at blive Panasonic-partner er vi nødt til at indsamle grundlæggende oplysninger om virksomheden, den medarbejder, der registrerer virksomheden (navn, e-mailadresse, telefon), og hvilke Panasonic-produkter, virksomheden er interesseret i at markedsføre.
Panasonic Training
Panasonic Training-værktøjet er en uddannelsesplatform, der bruges til at uddanne Panasonic erhvervspartnere ansigt til ansigt eller via e-læring. Den registrerer uddannelsesresultaterne for alle de partnermedarbejdere, der deltager. De registrerede personoplysninger inkluderer navn, e-mailadresse og uddannelsesresultater.
4. Hvordan bruger vi dine oplysninger?
Vi kan bruge de personoplysninger, vi indsamler, til følgende formål:
I. Registrering af produkter/enheder – til at registrere dig, din enhed eller dit produkt for nogen af vores tjenester
II. Levering af vores tjenester – til at levere vores tjenester eller en specifik funktion, du beder om, herunder for at vi kan opfylde vores forpligtelser i henhold til en kontrakt med dig (såsom en produkt- eller enhedsgaranti).
III. Undersøgelser – for at bede dig om dine meninger/kommentarer om vores tjenester og gennemføre andre undersøgelser.
IV. Individuelt tilpasset og målrettet indhold – til at levere individuelt tilpasset indhold og fremsætte anbefalinger ud fra dine tidligere aktiviteter i vores tjenester. Vi kan bruge personoplysninger til mere effektivt at målrette vores tjenester, indhold, anbefalinger, annoncer og kommunikationer (mere information om dette kan findes i vores cookiepolitik).
V. Annoncer – til annoncering, såsom levering af tilpassede annoncer og sponsoreret indhold og afsendelse af kampagnekommunikationer til dig.
VI. Analyseformål – til vurdering og analyse af vores marked, kunder, produkter, enheder og andre tjenester (herunder at bede dig om dine meninger om vores produkter og tjenester og gennemføre kundeundersøgelser).
VII. Statistik – til at udarbejde anonyme, sammenfattede statistikker om brugen af vores tjenester. Disse anonymiserede data deles måske med tredjeparter.
VIII. Forbedring af tjenester – til at udvikle og forbedre nye og eksisterende Panasonic-produkter og -tjenester, anbefalinger, annoncer og andre kommunikationer og finde ud af mere om dine præferencer.
IX. Kundesupporttjenester – til at yde kundesupporttjenester til din enhed eller dit produkt eller til at behandle andre supportforespørgsler, du måtte have (såsom behandling af klager).
X. Forebyggelse af kriminalitet – til at forebygge eller opdage svig eller kriminalitet.
XI. Virksomhedsformål – til virksomhedsstyring og intern registrering.
XII. Offentliggørelse af dine kommentarer – når du uploader produkt- eller enhedsanmeldelser, kommentarer eller indhold til vores hjemmesider eller applikationer, eller når du har besvaret en frivillig undersøgelse, er det muligt, at vi linker til, offentliggør eller udgiver dine kommentarer, også i vores egne annoncer.
XIII. Juridiske forpligtelser – for at overholde vores juridiske forpligtelser.
XIV. Konkurrencer og kampagner – til at afholde lodtrækninger, konkurrencer og andre kampagner eller tilbud i henhold til lovgivningen.
XV. Uddannelse – til personaleuddannelses- og kvalitetssikringsformål, navnlig i forbindelse med vores kundesupportpersonale.
XVI. Opdateringer – til at kommunikere med dig, herunder at kommunikere med dig om din konto, dine profiler eller dine transaktioner med os, give dig vigtige oplysninger om dine produkter, enheder, applikationer eller andre tjenester, sende dig notitser om væsentlige ændringer af vores privatlivspolitik og, når det tillades af dig og gældende lovgivning, markedsføring, afsendelse af tilbud til dig og kampagner for vores tjenester.
Lovgivningen tillader os at bruge personoplysninger som angivet ovenfor på det grundlag, at vi handler i vores "legitime interesser".

Tilbagekaldelse af produkter – i det særdeles usandsynlige tilfælde at Panasonic bliver nødt til at tilbagekalde et produkt, herunder til sikkerhedsformål, bruges dine oplysninger til at kontakte dig med instruktioner om, hvordan du returnerer dit produkt.
Markedsføringskommunikation
Panasonic kan bruge dine personoplysninger til at sende dig nyhedsbreve og anden kommunikation med posten eller via e-mail, telefon og/eller sms, under forudsætning af at du har givet dit samtykke, eller at vi på anden måde har lov til at gøre dette i henhold til gældende lovgivning. Du kan finde mere information om dette i afsnittet "Dine valgmuligheder" i denne privatlivspolitik.
Kombination af personoplysninger
Vi kan kombinere de personoplysninger, vi har indsamlet fra dig (herunder oplysninger modtaget fra andre Panasonic partnerselskaber), i det omfang gældende lovgivning tillader det. For eksempel kombinerer vi måske forskellige databaser, som indeholder dine personoplysninger, for at give os mulighed for at yde bedre supporttjenester og mere individuelt tilpasset indhold (såsom markedsføring og reklamer).
5. Hvem giver vi disse oplysninger til?
Vi videregiver ikke dine personoplysninger til tredjeparter til deres egen uafhængige markedsførings- eller forretningsformål. Vi videregiver dog måske dine oplysninger til følgende virksomheder:
I. Panasonic partnerselskaber
Vi kan måske få brug for at overføre dine personoplysninger til andre Panasonic partnerselskaber for at yde de tjenester, du har brug for, eller andre tjenester eller anden assistance, du beder om. Alle Panasonic partnerselskaber har pligt til at behandle privatlivets fred på den måde, som det er angivet i denne privatlivspolitik eller en anden privatlivspolitik, som de eventuelt oplyser dig om.
II. Tjenesteleverandører
Vi bruger tredjepartsleverandører til at hjælpe os med at administrere visse aktiviteter og tjenester på vores vegne, såsom callcenterleverandører, som Panasonic bruger til at yde service til sine kunder, dataleverance, oprydning af data, afvikling af dine køb og levering af produkter, behandling af kreditkortbetalinger, afsendelse af post og e-mails, afsendelse af sms'er, levering af annoncer, analyse af brugen af vores tjenester, overvågning af effektiviteten af vores markedsføringskampagner, muliggørelse af, at kunder kan logge ind på deres sociale netværk, levering af tjenester til forebyggelse af svindel og kundesupporttjenester. Vi deler måske personoplysninger om dig med disse tredjepartsleverandører, alene med det formål at gøre det muligt for dem at udføre tjenesterne på vores vegne, og de arbejder kun i overensstemmelse med vores instruktioner. Her er eksempler på tredjepartstjenesteleverandører, vi bruger:
a. E-mailtjenesteleverandører – skytjenester fra Marketo og Oracle Marketing Cloud bruges til at hjælpe os med at sende e-mails til dig i overensstemmelse med dine markedsføringspræferencer.
b. Analysetjenesteleverandører – analyseleverandører bruges til at hjælpe os med at forstå brugen af vores produkter/enheder og andre tjenester for at gøre det muligt for os at forbedre vores tjenester. De analyseleverandører, vi bruger for tiden, er Google Analytics, Marketo og Oracle Marketing Cloud. Se vores cookiepolitik for at få mere information.
III. Leverandører af sociale netværk
Vi videregiver måske dine personoplysninger, såsom din e-mailadresse, til visse leverandører af sociale netværk, så de kan hjælpe os med at vise annoncer om vores tjenester på dine sider på sociale netværk. Vi deler kun dine personoplysninger med leverandører af sociale netværk i overensstemmelse med dine markedsføringspræferencer og gældende lovgivning.
IV. Tredjeparter, når det kræves af lovgivningen, eller for at beskytte vores tjenester
Vi videregiver dine personoplysninger for at overholde gældende lovgivning eller reagere på legitime retslige procedurer, herunder fra retshåndhævende eller andre offentlige myndigheder, for at beskytte vores kunder (fx for at undgå spam eller forsøg på at bedrage brugere af vores tjenester), for at drive og vedligeholde sikkerheden i vores tjenester (fx for at undgå eller standse et angreb på vores systemer eller netværk) eller for at beskytte Panasonics rettigheder eller ejendom, herunder håndhævelse af vilkår eller aftaler, der regulerer brugen af vores tjenester.
V. Anonyme statistikker
Vi udarbejder og udvikler anonyme, sammenfattede eller generiske data og statistikker af forskellige grunde (som anført i denne privatlivspolitik). Eftersom disse data er anonyme (dvs. du kan ikke identificeres ud fra dem) anser vi ikke denne information for at være personoplysninger. Af den grund deler vi dem måske med tredjeparter (vores partnerselskaber, partnere, annoncører eller andre).
VI. Andre parter i forbindelse med virksomhedstransaktioner
Vi kan videregive dine personoplysninger til en tredjepart (eller et andet Panasonic partnerselskab) som led i en omstrukturering, en sammenlægning, et ejerskifte, et salg, et joint venture, en overdragelse eller afhændelse af hele, alle eller en del af Panasonics forretning, aktiver eller lagerbeholdning, herunder, uden begrænsning, i forbindelse med konkurs eller lignende omstændigheder.
VII. Tredjepartsleverandører af konkurrencer
Vi videregiver måske dine personoplysninger til tredjepartssponsorer af sweepstakes, konkurrencer, gratis lodtrækninger og lignende kampagner. Du får på forhånd at vide, hvem disse tredjepartsleverandører er, når du deltager i en konkurrence, sweepstake, lodtrækning eller lignende kampagne.
VIII. Andre parter med dit samtykke eller efter dit ønske
Vi deler måske personoplysninger om dig med tredjeparter, når du giver samtykke til eller beder om denne deling.
Et antal Panasonic-tjenester giver dig mulighed for at uploade og dele visse personoplysninger, såsom beskeder, fotos, videoer og andet indhold. Alle personoplysninger, du vælger at uploade og dele på offentligt tilgængelige profiler kan måske ses og tilgås af andre. Af den grund bør du altid være forsigtig, når du bruger disse Panasonic-tjenester.
6. Hvad gør vi for at holde dine oplysninger fortrolige?
Panasonic har iværksat strenge fysiske og tekniske foranstaltninger for at beskytte de personoplysninger, vi indsamler i forbindelse med vores tjenester. Det skal dog bemærkes, at selvom vi tager strenge foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger, er ingen hjemmeside, intet produkt, ingen enhed, ingen onlineapplikation, ingen dataoverførsel, intet computersystem og ingen trådløs forbindelse fuldstændigt sikker, og derfor kan vi ikke garantere sikkerheden af dine personoplysninger.
Geografisk placering af personoplysninger
De personoplysninger, vi indsamler fra dig, lagres og behandles i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde ("EØS").

Kryptering
Alle personoplysninger, du giver os, indsamles, overføres og lagres krypteret. Data opbevares i særdeles sikre datacentraler.
Andre sikkerhedsforanstaltninger
Informationssikkerhed, herunder beskyttelse af personoplysninger, er organiseret i et globalt Panasonic-program, der hedder "informationssikkerhedsstyring". Formålet, standarderne og implementeringsforanstaltningerne er organiseret i en politik, standarder og retningslinjer, der gælder i hele verden. Alle centrale europæiske it-systemer vurderes eksternt og falder under reglerne for ISO 27001-certificering. Programmet og alle dets dele følger en streng årlig PDCA-metode til at sikre fortroligheden, integriteten og tilgængeligheden af alle data i hele informationslivscyklussen fra indsamling til tilintetgørelse af denne information.
Brug af funktioner på sociale medier og fora
Visse tjenester inkluderer sociale netværk, chatrum eller forumfunktioner. Du bør sikre, at du ikke under brug af disse funktioner sender nogen personoplysninger, som du ikke ønsker, at andre brugere skal se, indsamle eller bruge.
7. Adgang til dine personoplysninger og andre rettigheder, du har
Panasonic indsamler, lagrer og behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med dine rettigheder i henhold til alle gældende databeskyttelseslove.
Dine rettigheder i henhold til gældende databeskyttelseslove omfatter retten til adgang til en kopi af dine personoplysninger, retten til at anmode om sletning eller berigtigelse af alle urigtige personoplysninger og retten til i visse tilfælde at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger. Ret til at trække samtykke tilbage – når du har givet samtykke til vores behandling af dine personoplysninger, har du ret til at tilbagetrække dette samtykke når som helst. Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling tilbage, bedes du kontakte os ved hjælp af de oplysninger, der står til sidst i denne privatlivspolitik.
Håndhævelse af dine rettigheder
Hvis du ønsker at gøre nogen af dine rettigheder i henhold til gældende databeskyttelseslove gældende, bedes du kontakte os ved hjælp af de oplysninger, der står til sidst i denne privatlivspolitik. Vi vil svare på din anmodning uden ugrundet ophold og senest inden for en måned efter modtagelse af denne anmodning, medmindre en længere periode tillades af gældende databeskyttelseslove, og vi kan måske opkræve et rimeligt gebyr for at behandle din forespørgsel, hvilket vi vil oplyse dig om. Bemærk, at vi kun opkræver et gebyr, når vi har lov til det i henhold til gældende databeskyttelseslove.
Klager
Hvis du har betænkeligheder om, at vi ikke har respekteret dine juridiske rettigheder i henhold til gældende databeskyttelseslove, kan du kontakte Datainspektionen (https://www.datainspektionen.se/lagar--regler/dataskyddsforordningen/), som er databeskyttelsesmyndigheden i Sverige, hvor Panasonic Nordic, filial af Panasonic Marketing Europe GmbH, Tyskland, har hjemsted. Alternativt, hvis du har hjemsted uden for Sverige, kan du kontakte din lokale myndighed, der har tilsyn med databeskyttelse.
8. Opbevaring af oplysninger – hvor længe vi opbevarer/beholder dine personoplysninger
Vi vil opbevare dine personoplysninger i den periode, det er nødvendigt for at opfylde de formål, dine personoplysninger er blevet indsamlet til.
Vi vil navnlig klassificere personoplysninger i følgende specifikke kategorier med forskellige opbevaringsperioder:
• Konkurrencedeltagere: 1 år.
• Markedsføringstilvalg: Disse vedholdes som tilvalg, indtil du framelder dig, hvorefter dine oplysninger opbevares i en sletningsliste for at sikre, at vi har efterkommet din anmodning.
• Formularer til at kontakte os eller indgående, telefoniske salgsforespørgsler: 1 år.
• Garantiregistrerings- og kundeserviceopkald: 5 år. Vi kan få brug for at kontakte dig i tilfælde af produkttilbagekaldelser (sundhed og sikkerhed).
• Kunder og partnere: 6 år fra det sidste tidspunkt, vi kommunikerer med dig (e-mail, møde, telefonopkald).
Bemærk: Hvis dine personoplysninger hører til mere end én kategori, gælder den længste opbevaringsperiode. Når der ikke længere er behov for dine personoplysninger til det formål, de blev indsamlet til, eller som gældende lovgivning kræver det, slettes de, og/eller returneres de til dig i overensstemmelse med gældende lovgivning.
9. Tredjepartslinks og -produkter i vores tjenester
Vores hjemmesider, applikationer og produkter kan indeholde links til andre tredjepartshjemmesider, som ikke drives af Panasonic, og vores hjemmesider eller dine produkter og enheder kan indeholde applikationer, som du kan downloade fra tredjeparter. Disse linkede hjemmesider og applikationer er ikke under Panasonics kontrol, og af den grund er vi ikke ansvarlige for, hvordan nogen linkede hjemmesider og onlineapplikationer behandler privatlivets fred. Hvis du vælger at bruge nogen tredjepartshjemmesider eller -applikationer, så reguleres alle personoplysninger indsamlet af tredjepartens hjemmeside eller applikation af denne tredjeparts privatlivspolitik. Vi anbefaler stærkt, at du tager dig tid til at gennemgå privatlivspolitikkerne fra alle tredjeparter, som du giver personoplysninger til.
10. Cookies
Hvad er cookies?
Panasonic samt visse andre tredjeparter, der leverer indhold, annoncer eller anden funktionalitet i vores tjenester, kan bruge cookies og andre teknologier i visse områder af vores tjenester. Cookies er små tekstfiler, som kan læses af en webserver på det domæne, som anbragte cookien på din harddisk. Vi kan bruge cookies til at lagre dine præferencer og indstillinger, hjælpe dig med at logge ind og levere målrettede annoncer og analysere hjemmesidedrift.
Yderligere information om cookies
For at få yderligere information om, hvad cookies er, hvordan Panasonic og andre tredjeparter bruger dem, og nærmere oplysninger om, hvordan cookies kan deaktiveres, bedes du se vores cookiepolitik (https://www.aircon.panasonic.eu/SE_sv/general/cookies/).
11. Dine valgmuligheder (fx markedsføringsrelaterede e-mails)
Vi og andre Panasonic partnerselskaber kan bruge dine personoplysninger (såsom dine kontaktoplysninger (fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer)) til at sende dig markedsføringsrelateret korrespondance med posten eller via e-mail, telefon og/eller sms relateret til Panasonic-produkter, -enheder og andre tjenester i overensstemmelse med dine e-mail- og kontaktpræferencer i din PRO Club-konto.
Når du køber Panasonic-produkter eller -enheder, kontakter vores kundesupportpersonale, opretter en konto eller profil på en af vores tjenester eller tilmelder dig en af vores tjenester, har du måske mulighed for at tilvælge (eller fravælge, når det tillades af gældende lovgivning) modtagelse af denne markedsføringsrelaterede korrespondance.
Vi deler ikke personoplysninger med tredjeparter til tredjeparternes markedsføringsformål.
Vi kan også bruge dine personoplysninger til individuelt at tilpasse og mere effektivt målrette vores markedsføringskommunikation for at sikre, at al markedsføringsrelateret korrespondance i videst muligt omfang er relevant for dig.
For at fravælge modtagelse af markedsføringsrelateret korrespondance fra Panasonic bedes du opdatere dine e-mail- og kontaktpræferencer i din PRO Club-konto eller klikke på "Frameld" i en markedsførings- eller kampagne-e-mail eller sms, du har modtaget fra os.
12. Børns personoplysninger

I. Hvem er et barn?
Panasonic anser enhver under en alder på 16 år eller yngre, som fastsat af gældende databeskyttelseslove, som et barn.
II. Indsamler vi personoplysninger fra børn?
Vi indsamler ikke og forsøger ikke at indsamle personoplysninger fra eller om børn forsætligt uden samtykke fra en forælder eller værge. Når vi indsamler personoplysninger fra børn, gør vi altid en rimelig indsats for at kontrollere, at barnets forælder eller værge har givet samtykke.
III. Hvad gør vi, når børn indsender personoplysninger til os?
Hvis vi bliver opmærksomme på, at personoplysninger, der er blevet indsendt til os, vedrører et barn uden samtykke fra en forælder eller værge, træffer vi rimelige foranstaltninger for at:
• slette disse personoplysninger så hurtigt som muligt eller
• hvis sletning ikke er mulig, sikre, at disse personoplysninger ikke bruges til noget formål eller videregives til nogen tredjepart.
IV. Forespørgsler fra forælder eller værge
Hvis du er en forælder eller værge og har forespørgsler om Panasonics behandling af dit barns personoplysninger, bedes du kontakte os ved hjælp af de oplysninger, der står i afsnittet "yderligere oplysninger" herunder.
Ændringer til denne privatlivspolitik
Det er også vigtigt, at du ofte kigger efter opdateringer af denne privatlivspolitik, da vi kan ændre den fra tid til anden. Teksten "Dato sidst ajourført" nederst på denne side angiver, hvornår politikken sidst blev ajourført, og alle ændringer træder i kraft, når vi slår den reviderede privatlivspolitik op.
Vi vil give dig varsel, hvis disse ændringer er væsentlige, og vi indhenter dit samtykke, når det kræves af gældende lovgivning. Vi sender dette varsel med e-mail, ved at slå varslet om ændringerne op på Panasonics hjemmeside eller gennem en relevant tjeneste.
13. Kontakt os/yderligere oplysninger
Hvis du har nogen spørgsmål vedrørende indsamling, behandling eller brug af dine personoplysninger, eller hvis du ønsker at rette, spærre, berigtige, gøre indsigelse mod, få adgang til eller tilbagetrække dit samtykke til nogen gældende del af denne privatlivspolitik eller slette nogen af dine personoplysninger, bedes du kontakte os:

I. By mail:
[■DPO]
Panasonic Danmark, Filial af Panasonic Marketing Europe GmbH Tyskland
Naverland 2, 9 sal
DK-2600
Glostrup
Danmark
Org.Nr: DK32566588

II. By email:
info.dk@panasonicproclub.com

III. By telephone:
+45-36927799 (Monday to Friday, 9am – 5pm)

Hold dig opdateret


Copyright © 2022 Panasonic Marketing Europe GmbH Alle rettigheder forbeholdt